Moja kuhinja:

Tortilije iz govedine, koruze in fižola



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 4

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 tortilije
  • 1/2 kg govedine
  • 1/2 nacho sira
  • 1/2 čili omake
  • 1/2 vrečke mehiških začimb
  • 1 pločevinka fižola
  • 5 žlic koruze
  • malo soli
  • malo sojine omake
  • malo olja za pečenje
  • malo sira po želji
  • malo žafranike in mešanice poprov
  • 1 korenček narezan na drobne kocke
  • malo zelene paprike
  • 1 svež pardižnik

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3185

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 490

Navodila za pripravo

Goveje meso narežemo na daljše trakce in ga na vroči maščobi na hitro opečemo.
Potem dodamo korenček, paradižnik in narezano papriko, solimo, dodamo sojino omako in dušimo 20 minut. Po potrebi zalijemo še z malo vode, potem dodamo mehiške začimbe, polovico salse čili in nacho sir.
Vse skupaj kuhamo še 20 minut, poljubno začinimo, nato pa dodamo koruzo in fižol, skupaj s fižolovo vodo. Podušimo dokler se omaka povsem ne zgosti, nato pa tortilije damo za 1 minuto v mikrovalovno pečico in z nadevom napolnimo tortilije v katere nazadnje damo še nekaj sira.

Postrežemo in dober tek!

tortilje , Tina Jan




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev