Moja kuhinja:

Vloženi jurčki (v kisu)



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



sestavine

  • lovor, poper, šalotka
  • 2 kg gob
  • 2 kg jurčkov
  • 1 jedilna žlica soli
  • 4 dcl vode
  • 2 dcl kisa za vlaganje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 14166

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 725

Navodila za pripravo

Jurčke očistimo in operemo. Narežemo jih na kose (kot na sliki). Sol in vodo zavremo in v njej prevremo jurčke (okoli 10 minut). S tem napolnemo kozarce (vroče, ogrete v pečici na 100 stopinj) in povrhu zalijemo še z mešanico kisa in začimb. Kozarce zapremo in zavijemo v odejo, dokler se ne ohladijo.

So super priloga k raznim narezkom.

Navodila za pripravo

Jurčke očistimo

jurčki , gobe


Maja Ost

super

Sonja Zeleznik

super

Jelka Gorenc

njamiiii



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev