Moja kuhinja:

Ameriški "brownij "brez moke za poln čokoldani okus



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 60 g rjavega sladkorja
  • 430 g kuhanega (kaljenega) črnega fižola
  • 3 velika jajca
  • 80 g stopljenega masla
  • 60 g grenkega kakava
  • 120 g nasekljane temne čokolade
  • 80 g nasekljanih oreščkov (po želji mandlji, orehi, lešniki))

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1960

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 610

Navodila za pripravo

Pečico segrejemo na 180°C.

Če imate večji mešalnik, vse sestavine stresete skupaj in mešate dokler masa ne postane enotna. Sicer pa vse date v eno posoda in zmiksate s paličnim mešalnikom.
Maso zlijete v pomaščen pekač in pečete približno 30 do 40 minut.
Pustite, da se popolnoma ohladi, preden narežete.
Zraven se odlično prileže vanilijev sladoled ali polivka iz kakšnega jagodičastega sadja.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev