Moja kuhinja:

ananas po mehiško



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jedilna žlica rum
  • 4 jedilna žlica sladkor
  • 2 dag masla
  • 1 kos ananas
  • 500 ml vaniljev puding(lahko tudi kupljen v lončku)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5099

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 525

Navodila za pripravo

Ananas prerežemo na polovico in ga izdolbemo. Sredico ananasa narežemo na koščke in jo prepražimo na maslu.Pražimo do 10 min.nato dodamo puding samo toliko da se segreje.Dodamo malo ruma. Še vroče zlijemo nazaj v lupino ananasa in postrežemo.
Zraven lahko serviramo še sladko smetano.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev