Moja kuhinja:

ANANASOVE TORTICE



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 60 g rjavega sladkorja
  • 200 ml sladke smetane
  • 2 kos jajci
  • 60 g mletih orehov
  • 1 kos vaniljev sladkor
  • 1 kos vaniljev puding
  • 1 kolobarji ananasa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2233

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 613

Navodila za pripravo

TESTO:
1.V posoda dam moko, mlete orehe, sladkor, pecilni prašek, vaniljev sladkor,jajca, sladko smetano, margarino in premešam. Testo pregnetem na pomokani delovni površini, razdelim na dva kosa. Oba kosa testa razvlečem.. Z modelčkom izrežem oblike, Polagam na pekač, obložen s peki papirjem. Pečem pri 180?C 15 minut. Pečeni ohladim na mreži.
NADEV:
1. V posodi pogrejem 150ml mleka, sladko smetano,rjavi sladkor, vaniljev sladkor,premešam z metlico. Mleku, ki je ostalo v merilniku primešam prašek za puding, pomešam z metlico.
2. V segreto mleko počasi zlivam mešanico za pudim, ves čas mešam, ko je krema dovolj gosta, jo odstavim.
3. Umešam penasto maslo, dodam ohlajeno kremo, mešam, dokler masa se ne poenoti.
4. Kremo nadevam v brizgalko in ga nanesem na vsako tortico. Čez nadv položim rezino ananasa, v ljuknico ananasa položim češnjo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev