Moja kuhinja:

BANANIN KRUH


BANANIN KRUH
BANANIN KRUH
BANANIN KRUH
BANANIN KRUH

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 85 g polnozrnate pirine moke
  • 125 g polnozrnate pšenične moke
  • 50 ml olivnega olja
  • 1 čajna žlica sode bikarbone
  • 2-3 zreli banani
  • 2 jajci
  • 50 g rjavega sladkorja ali velika žlica medu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1942

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 476

Navodila za pripravo

Jajca, sladkor (ali med) umešamo, da se sladkor stopi. Dodamo speštane ali zmiksane banane, nato pa še olivno olje. V to maso dodamo vnaprej zmešano moko s sodo bikarbono. Testo zlijemo v namaščen model za peko kruha ter pečemo približno 30 do 40 minut na 180°C ( preverimo z zobotrebcem).

DODATE: v testo lahko po želji dodate suho sadje, koščke čokolade, kokosovo moko....samo, da vam je všeč :)
Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev