Moja kuhinja:

biskvit z marmelado



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jajca
  • 2 jedilna žlica sladkor v prahu
  • 1/2 kos vanilijev sladkor
  • 12 dag moke
  • 4 jedilna žlica VODE
  • 10 dag sladkorja
  • 6 jedilna žlica marmelade
  • 1/2 kos pecilnega praška

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7497

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 657

Navodila za pripravo

Beljake ločimo od rumenjaka in jih damo v eno posodo rumenjake pa v drugo.Beljakom dodamo 1 žlico vode in začnemo stepati da dobimo sneg.Rumenjake prav tako stepemo in jim prav tako dodamo žlico vode.V sneg stepemo sladkor inmu dodamo rumenjake in sladkor ter dobro stepemo.Moko zmešamo z pecilnim praškom in jo počasi stresemo v posodo in zopet dobro zmiksamo.V pekač damo peki papir in nanj vlijemo maso ki smo jo pripravili in damo peči v ogreto pečico za 20-30 minut na 200 stopinj.Testo vzamemo iz pečice ga pustimo da se ohladi in ga preprežemo na pol.Na eno polovico namažemo marmelado jo pokrijemo z drugo polovico narežemo na kocke in potresemo z sladkorjem v prahu.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev