Moja kuhinja:

BOUNTY


BOUNTY
BOUNTY
BOUNTY
BOUNTY

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 20 dag univerzalne moke
  • 20 dag sladkorja v prahu
  • 1 dcl olja
  • 1 dcl mlačne vode
  • 0,75 dcl ruma
  • 3 kisle smetane
  • 1 jedilna čokolada(g po želji)
  • 200 g kokosove moke
  • 1 čokolade v prahu (po želji)
  • 1 maslo(po želji)
  • 2 dcl mleka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3394

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 671

Navodila za pripravo

20 dag univ.moke, 20 dag sladkorja v prahu,4 jajca, 1dcl olja, 1dcl mlačne vode, 0,75 dcl ruma, 1 pecilni p., 1 vaniljive sladkor.Vse to premašmo skupaj z mešanlikom, postopoma dodajamo čokolado v prahu (po želji) saj je od tega odvisna barva biskvita.Več jo dodate temnejši je biskvit. Nato na premazan pekač z maslom polijete biskvit.(Debelina biskvita je spet odvisna od velikosti pekača),priporočam,da je pekač večji,da se biskvit dobro razlije in ima pravo višino.Pečemo ga prbližno 45min.odvisno od pečice! Za po vrhu biskvita(med pečenjem) vzamete 3 kisle smetane, 20dag sladkorja v prahu, 150g kokosove moke vse skupaj premešamo ter damo v hladilnik dokler se biskvit ne speče.Ta čas stopite jedilno čokolado z maslom (po želji).Ko je biskvit pečen ga ohladite(da je mlačen) in ga prelijete z 2dcl mleka.Nato premažete maso s kislo smetano po pecivu in po vrhu še polijete ter premažete stopljeno čokolado nato posipate z ostalo kokosovo moko.....

Pa dober tek!;=))))





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev