Breskov zavitek
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: ROBERT POLC
Vrsta jedi: sladica
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 cimet
- 3 kos jajca
- 1 vlečeno testo
- 1 kos vanilij sladkor
- 1 kos vanilij puding
- 1 kos kompot od breskve
- 1/2 kos litra sladke smetane
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 5206 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 710 |
Navodila za pripravo
Vlečeno testo položimo na delovni pult. Nanj naložimo narezane breskve. Na breskve damo prej skuhan puding in ko je ohlajen mu vmešamo še eno jajce. Potrosimo z cimetom in zvijemo. Damo v pekač in polijemo z sladko smetano, ki smo ji dodali dve jajci in vanilij sladkor.
Dober tek!