Moja kuhinja:

Breskovo pecivo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 vanilijev sladkor
  • 1/2 pecilnega
  • 10 dag sladkorja
  • 10 dag moke (ostre)
  • 4 jajca (sneg)
  • 7 dag stopljenega masla
  • breskov kompot
  • sladkor v prahu za posip

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4750

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 650

Navodila za pripravo

Rumenjake, sladkor in vanili zmešaj. Dodaj moko s pecilnim in vmešaj sneg. Nato dodaj stopljeno maslo.
Pekač namaži z margarino, posipaj z moko in nato vlij maso. Po masi razporedi krhlje breskev, ki si jih prej odcedil. Pečeš na 180 C približno 30 minut oz., da pecivo dobi lepo rumeno-rjavo barvo. Po pecivu potresi sladkor v prahu.
Breskve so lahko sveže ali iz kompota.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev