Moja kuhinja:

breskvice in jurčki


breskvice in jurčki
breskvice in jurčki
breskvice in jurčki
breskvice in jurčki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 margarina
  • 50 dag moke
  • 1/2 dcl ruma
  • 20 dag sladkorja v prahu
  • 2 jajci
  • . za nadev:
  • . pol limoninega soka
  • . drobtine od keksov, ki jih izdolbeš
  • 1 margarina za povaljanje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2811

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 866

Navodila za pripravo

Vse sestavine za testo zgneti, testo počivaj pol ure v hladilniku, oblikuj majhne kroglice in jih peci 30 minut na 180 stopinj, še tople izdolbi in napolni z nadevom, po 2 skupaj jih zlimaj, namaži z barvo, (lako kupiš jagodno in hruško ali pa malino ali jih pač namažeš z sokom rdeče pese) jih namoči v vrelo margarino (250g), ko se odcedijo jih povaljaj po kristalnem sladkorju.

NADEV: vse sestavine zmešaj v kompaktno maso ne pre tekoče in ne presuho.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev