Moja kuhinja:

BRESKVICE VESNY


BRESKVICE VESNY
BRESKVICE VESNY
BRESKVICE VESNY
BRESKVICE VESNY

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos vanili sladkor
  • 2 dcl mleka
  • 80 dag ostra moka
  • 100 dag čokolada v prahu
  • 1 kos extrat breskev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2052

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 545

Navodila za pripravo

Najprej naredimo testo:
Zmešamo 80 dag moke,dodamo 30 dag sladkorja v prahu,stoplejno margarino 250 dag,1 pecilni in 1 vanili sladkor in dodamo 3 jajce.Testo pregnetemo in ga pustimo 15 minut da testo počiva.

Postopek:
Naredimo kroglice po želji.Damo jih na pek papir.Čas pečenja 15 minut 180c.Nanto še vroče krogljice izdolbemo.Izdolbena maso zdrobimo ali zmeljemo
Priprave mase za zapolnitev Breskvic:
V zmeljeno maso dodamo čokolado v prahu 100 dag,40 dag sladkoraj v prahu,5 žlic ruma in 2 dec toplega mleka.
Nato nafilamo breskvice z maso in jih na koncu povaljamo v extrat barvila (breskva) in povaljamo v sladkorju!
Pa dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev