Moja kuhinja:

Brownie torta z višnjami AMAM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 mix za testo Brownie
  • 1 kompot višnje
  • 1 višnje+gozdni sadeži
  • 3 sladka smetana
  • 3 kremfix
  • 1 dekoracija za peciva

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2515

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 903

Navodila za pripravo

Testo spečemo v okroglem modelu po navodilih na zavoju. Ohlajeno testo prerežemo na pol, tako da dobimo dve plasti za spodnji in zgornji del torte. Obe plasti testa dobro navlažimo s sokom iz vloženih višenj. Potem na spodnjo plast damo najprej en kozarec višenj ter eno stepeno smetano, ki smo ji dodali en vanilijev sladkor in kremfix, potem še dodamo ostalo sadje. Na vrh damo še drugo plast testa. Tako sestavljeno torto damo za čez noč v hladilnik, da se strdi. Naslednji dan stepemo tretjo sladko smetano, ki smo ji tudi dodali vanilijev sladkor in kremfix, ter torto enakomerno namažemo ob strani in na vrhu. Po želji dekoriramo.

SREČNO 2012 in na še več sladkih pregreh v Novem letu*

Hjami....





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev