Moja kuhinja:

Caramel Fudge Brownie Cheesecake



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 250 g cookie ali polnozrnati keksi
  • 6 jedilna žlica stopljenega masla
  • 250 ml sladke smetanje za stepanje
  • 600 g čokolade za kuhanje (temna + svetla)
  • 2-4 jedilna žlica likerja (kava)
  • 900 g philadelphia
  • 10 ml vanilija
  • 1 kos karamelni toffee preliv
  • 1 kos zmes za brownie

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3009

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 893

Navodila za pripravo

Prva plast- Crust cookie:
Chocolate cookies ali polnozrnati keksi ali ameriški cookies zmleti in dodamo stopljeno maslo ter pritisnemo na dno pekača

Ganache krema-čokoladna plast:
Smetana ter stopljena čokolada se previdno premešata ter se doda liker po okusu (uporabimo za okraševanje in premaz nad prvo plastjo)

Krema:
Philadelphia + malo kisle smetane + sladkor + vanila + jajca zmešate z mešalnikom in vlijete na cookie plast prekrito s ganashe kremo ter damo v pekač na 180-200 stopinj za 40-60min (kot navadni cheesecake)

V drugem enakem pekaču spečemo plast brownie (lahko ga kupite kar od Dr Oetker ali pa ga naredite po kakšnem receptu).

Karamelo lahko naredite sami ali pa kar kupite že narejen preliv- predlagam da delate karamelo s smetano ali pa kupite toffee karamelni preliv.

Ko je cheesecake že hladen, ga premažemo z karamelo in nato prenesemo nanj pečen in ohlajen brownie. Nato okrasimo z preostankom ganache kreme ter karamelnim prelivom. Vse skupaj pustimo v hladilniku čez noč.

**Potek dela in plasti so lepo vidne na slikah.

Pa dober tek:)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev