Moja kuhinja:

Čokoladna rumova krema



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 150 g temne čokolade
  • 100 ml smetane za stepanje
  • 2-3 žlice sladkorja v prahu
  • 2 žlici kokosovega masla
  • 2-4 žlice ruma

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4560

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 825

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Maslo stopimo na najmanjši temperaturi in mu dodamo nadrobljeno čokolado. Priporočam čokolado z vsaj 70 procenti kakava. Čokolado nato počasi ob rednem mešanjem topimo na najmanjši vročini štedilnika. Ko se čokolada lepo stopi, ji primešamo rum in sladkor in jo pustimo da se lepo ohladi.

V drugi posodici stepemo smetano. Stepeno smetano nato nežno vmešamo v hladno čokolado in smo končali.

Veselo sladkanje!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev