Moja kuhinja:

Čokoladni kruhov kipnik



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3žlice smetane
  • 1 jajce
  • 5 žlic mleka
  • 1 žlica sladkorja
  • mali ščepec soli
  • 2 kosa kruha
  • 3 žlice kakava
  • malo margarine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2105

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 628

Navodila za pripravo

Kose kruha prepolovimo in jih na tenko premažemo z margarino. Prav tako premažemo skodelici. Pečico segrejemo na 200 stopinj. Na dno skodelice položimo eno polovico kosa kruha. Čez ta kos kruha nato položimo še tri polovice kruha.

V posodi dobro zmešamo mleko, smetano,kakav, jajca, sladkor in tekočino prelijemo čez nadevani skodelici. Do vrha skodelice mora ostati en centimeter, saj se bo zmes napihnila. Kruh nato z žlico malce potisnemo v tekočino da se napije. Pustimo ga tako kašne 5-10 minut, nato pa položimo v pečico za približno 40 minut.

Jed priporočam za takrat ko vam ostaja star kruh in ne veste kaj z njim. Jed lahko naredite tudi v en večji pekač, samo pazite da srazmern povečate sestavine.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev