Moja kuhinja:

HAŠKI BLUF



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 sladkor
  • 1 gozdni sadeži
  • 1 sladko ali polsladko belo vino
  • 1-4 beljak
  • 1 grozdje brez pešk
  • 1 poljubno sadje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2129

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 593

Navodila za pripravo

Gozdne sadeže sladkamo in jih skuhamo v vinu. Precedimo in pretlačimo sadje (kot na sliki) ter pustimo ohladiti.
Stepemo beljake in počasi primešamo sok vina in sadežev. Nastane lepa vijola pena, ki jo prelijemo čez sveže sadje. Predlagam grozdje brez pešk z rozinami in za barvo nekaj zrnc granatnega jabolka.

Pa sladki in lahki tek*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev