Moja kuhinja:

Jabolčna marmelada z grozdjem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 limone
  • 1.5 kg želirnega sladkorja
  • 1 kg grozdja
  • 1 kg jabolk
  • 3 vanilin sladkorji
  • malo začimb za jabolčni zavitek

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7128

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 660

Navodila za pripravo

Grozdne jagode operemo in damo v lonec, katerega dno smo prekrili z vodo. Dodamo rezine ene limone in kuhamo skoraj uro, da popokajo jagode. Tačas operemo jabolka, jih olupimo in spasiramo. Damo jih v drug lonec skupaj z limoninim sokom. Ko so jagode popokane, jih prepasiramo skozi cedilo, da odstranimo peške in kožico. Ta sok pridružimo jabolčni zmesi in pristavimo na ogenj. Dodamo želirni sladkor in sledimo navodilom na vrečki. Kuhamo, da se zgosti, nato napolnimo kozarce in zavijemo v odejo za nekaj dni.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev