Moja kuhinja:

Jabolčne omlete s cimetom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jabolka
  • - cimet
  • 2 kos jajca
  • - olje
  • - sol
  • - sladkor
  • - moka
  • 2.5 dcl mleka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2051

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 481

Navodila za pripravo

V skledi z metlico zmešamo dva jajca, mleko, moko (moko dodajamo toliko časa da dobimo gladko testo, malo bolj gosto kot za običajne palačinke), žlico sladkorja,cimet, sol in žlico olja. Dodamo še 1 naribano jabolko in dobro premešamo v gladko maso. Na ponvi za palačinke segrejemo nekaj kaplic olja. Na sredino ponve vlijemo 1 zajemalko mase in pustimo da se sam razširi na vse strani. Na omleto položimo krhlje jabolk in na obeh straneh zapečemo. Postrežemo s sladkorjem v prahu.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev