Moja kuhinja:

Jabolčni zavitek s fruktozo


Jabolčni zavitek s fruktozo
Jabolčni zavitek s fruktozo
Jabolčni zavitek s fruktozo
Jabolčni zavitek s fruktozo

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 3

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine za jabolčni zavitek s fruktozo

  • 1 kg jabolk
  • 3 jedilna žlica cimeta
  • 5 jedilna žlica fruktoze (sadni sladkor)
  • 1 skodelica namočenih rozin
  • 3 jedilna žlica limoninega soka
  • 1 kos listnatega testa
  • 1 kos masla za premaz pekača in zavitka
  • 1 jedilna žlica drobtin
  • 3 jedilna žlica sladkorja v prahu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2524

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 520

Navodila za pripravo

Listnato testo razvaljamo in ga namažemo z maslom in posujemo z malo drobtin. Nadev naredimo tako, da jabolka olupimo in jih naribamo, dodamo cimet, fruktozo, rozine in limonin sok. Nadev namažemo na listnato testo in zavijemo v zavitek. Premažemo ga z maslom. Pečemo 30 minut na 170 stopinj. Ko je zavitek še mlačen ga posujemo s sladkorjem v prahu in ponudimo z dobro črno kavo.

Dober tek!

jabolko , rozine , jabolčni zavitek , štrudelj




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev