Moja kuhinja:

JAJČNA KREMA S KARAMELOM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jedilna žlica sladkorja
  • 2 jedilna žlica moke
  • 500 ml mleka
  • 2 jajci
  • 1 vanilijev sladkor burbon

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4249

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 923

Navodila za pripravo

Rumenjake, sladkor, arome in moko zmešamo ter dodamo 0,5ml mleka. Ko preostalo mleko zavre mu primešamo jajčno zmes in kuhamo 5 minut. Na koncu, ko odstavimo iz ognja dodamo še sneg in vlijemo v posodice. Ko se shladi obrnemo na krožnik in prelijemo s karamelom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev