Moja kuhinja:

Janeževi upognjenci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo pecilnega praška in janež

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6694

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 620

Navodila za pripravo

Ponavadi se za janeževe upognjence stehta 3 jajca in 4 jajca ter doda za 3 jajca moke in za 4 jajca sladkorja. Jaz sem recept poenostavila in zapisala količine, lahko pa stehtate, da bo bolj natančno.

Sladkor penasto utepemo z jajci ter dodamo moko s pecilnim. Z žlico nameščamo na pekač, potresemo z janežem in pečemo 5 minut, da porjavijo in narastejo. Še vroče uvijamo ob ali v kozarec.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev