Moja kuhinja:

JEŽKI


JEŽKI
JEŽKI
JEŽKI
JEŽKI

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 21

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 g albert keksov
  • 200 g mletih lešnikov
  • 200 g jedilne čokolade
  • 5 dag margarine
  • 1 kos pomaranča
  • 3 jedilna žlica nuttele
  • 1 pest kokosa in mrvic

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6065

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 853

Navodila za pripravo

Kekse zmeljemo in dodamo lešnike, stopljeno čokolado, na koščke narezano pomarančo in margarino. Vse dobro premešamo. Oblikujemo ježke jih z nutello namažemo po hrbtu in ta namazan del pomočimo v kokos ali mrvice
Pa nič se jih ne bojte, nič ne pikajo...pa dober tek!

Chefov nasvet:

Hranimo jih na hladnem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev