Moja kuhinja:

Jin in Jang



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 pecilni prašek
  • 3 jajca
  • 2,5 dcl mleka
  • 5 jedilna žlica sladkorja
  • 5 jedilna žlica moke
  • 1 vanilin sladkor
  • 150 g margarine
  • 100 g bele čokolade
  • 100 g temne čokolade
  • 1 pest mletih mandeljev
  • 1 pest mletih lešnikov
  • 25 g pudinga v prahu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1655

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 437

Navodila za pripravo

Biskvit:3 jajca stepemo(beljak posebej,rumenjak posebej) s 3žlicami sladkorja.Dodamo 5 žlic moke,vanilin sladkor,pecilni prašek,3 žlice mleka in 50 g margarine.Pečemo na 180°C 10 min.Ko je bisvit ohlajen z modelčkom izrežemo 2 srčka .
Krema: iz 25 g pudinga v prahu skuhamo puding po navodilih na vrečki in ohladimo(mere za pripravo pudinga zmanjšamo na polovico).100 g margarine dobro zmiksamo in dodamo mlete mandeljne, mlete lešnike in 3 žlice ohlajenega pudinga.Vse skupaj dobro premešamo .V model damo bisvit v obliki srca ,napolnimo s kremo in damo hladit približno 1 uro.Temno čokolado rastopimo na parni kopeli in prelijemo čez biskvit .Belo čokolado rastopimo po istem postopku .Iz modelčka vzamemo sladico ven in prelijemo s belo čokolado.Na krožnik zložimo prvo belo srce ,potem pa čokoladnega ,okrasimo in postrežemo.Prijetno sladkanje!!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev