Moja kuhinja:

Kapučinov sufle



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 6 jedilna žlica sladke smetane
  • 150 g temne čokolade
  • 4 kos beljaki
  • 3 kos rumenjaki
  • 25 g rjavega sladkorja in nekaj za posipanje
  • - maslo za posodo
  • 2 jedilna žlica kahlue- jaz uporabila rum
  • 2 čajna žlica instant kave
  • - kakav v prahu za posip

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2422

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 643

Poglej video

Navodila za pripravo

Posode (6 po 175ml) namastimo in posujemo s sladkorjem (jaz delala z dvema za 500ml). V majhnem lončku počasi segrejemo smetano, v njej raztopimo kavo, nato vmešamo liker (rum). Mešanico damo v posodice. V posodi stepemo trd sneg, postopoma dodajamo sladkor. V drugi posodi zmešamo segreto in ohlajeno čokolado in rumenjake ter vanje damo malo snega, premešamo in nato dodamo preostal sneg. Mešanico damo v posodice in pečemo 15 min (pri večjih posodah malo podaljšamo peko) na 190 stopinj celzija, dokler ne naraste. Posipamo s kakavom v prahu in ponudimo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev