Moja kuhinja:

Kokosov cheesecake



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 paket kokosov kolač
  • 900 g sirni namaz-soft cheese
  • 200 g sladkorja
  • 1 kos kokosova moka
  • 10 ml kokosov ali vanilijev ekstrakt

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2303

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 672

Navodila za pripravo

V namaščen pekač 23cm damo že zmešano zmes po navodilih na škatli za kokosov kolač (lahko je tudi kakšen drug kolač in mu dodamo kokosovo moko).
Pečemo na 180 stopinj 25min, nato dodamo maso cheesecake:
sirni namaz zmehčamo, primešamo na najmanjši hitrosti sladkor, kislo smetano in počasi primešamo še jajce za jajce. Pazimo da ne pride do mehurčkov! Dodamo malo kokosove moke in prelijemo že na pol pečen kokosov kolač. Vse skupaj pečemo še 40min in pustimo, da se počasi ohladi v pečici, nato še na sobni temperaturi in nato naj prenoči ali naj bo vsaj 4-6ur v hladilniku.

Okrasimo lahko božično s smetano in kokosom (sneg) ali pa s čokoladno kremo (lahko jo kupite ali pa naredite ganache, ki ga opisujem v naslednjem receptu) in potrosite s kokosovo moko.

Dober tek in lepe praznike dragi ljubitelji dobrih tort;)





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev