Moja kuhinja:

Kokosova rolada (brez peke)



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



kokosov nadev

  • 180 g sladkorja
  • 200 g kokosove moke
  • 150 g margarine
  • 1 dcl vode

čokoladni nadev

  • 180 g sladkorja
  • 300 g mletih albert keksov
  • 150 g margarine
  • 2 jedilna žlica kakava
  • 2 dcl vode

ostale sestavine

  • 100 g jedilne čokolade
  • malo olja
  • 2 lista oblatov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 17078

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1003

Navodila za pripravo

Oblate zavij v vlažne servete, da se zmehčajo. Za kokosov nadev zavri vodo, sladkor in margarino, da se raztopi, odstavi in dodaj kokos. Za čokoladni nadev zavri vodo, sladkor, margarino, odstavi in dodaj albertove kekse in kakav. Oba nadeva razdeli na dva enaka dela, polovico enega oblata namaži z delom kokosovega nadeva, drugo polovico pa z delom čokoladnega nadeva. Enako z drugim oblatom. Previdno zvij rolado. Stopi čokolado z oljem in prelij z glazuro. Daj v hladilnik in strjeno nareži.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev