Moja kuhinja:

KOKOSOVE REZINE



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos pecilni prašek
  • 6 kos jajc
  • 3 jedilna žlica ruma
  • 5 dcl mleka
  • 2 kos vanili pudinga
  • 4 jedilna žlica sladkorja
  • 20 dag masla
  • 15 dag moke
  • 1 jedilna žlica kakava
  • 15 dag sladkorja v prahu
  • 2 kos vanili sladkorja
  • 6 jedilna žlica olja
  • 15 dag kokosa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3301

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 498

Navodila za pripravo

Temno testo:
Zmiksaš 3 jajca z 12 dag sladkorja,limonino lupino,vanili sladkorjem, dodaš1 žlico kakava,15 dag moke,1/2 pecilnega praška in na koncu 3 žlice olja.Pećeš pri 180*C cca 15-20 minut.
Svetlo testo:
Zmiksaš 3 beljake v sneg, dodaš 12 dag sladkorja, vmešaš narahlo 15 dag kokos moke in 3 žlice olja.Pećeš pri 180*C cca 15-20 min.
Biskvite ohladiš, jih narežeš na tri trakove( skupaj imaš 6 trakov).

Za kremo skuhaš 2 vanilij pudinga z 4 žlicami sladkorja in tremi rumenjaki v 1/2 l mleka.Posebaj zmiksaš 20 dag masla z 15 dag sladkorja v prahu, vanilij sladkorjem in rumom.Dodaš ohlajen puding in penasto zmiksaš.
Vzameš kokosov trak testa, nafilaš, sledi temni trak testa, fila,kokosov trak testa.
Vzameš temen trak testa,filaš,kokosov trak testa,filaš in temen kos testa.
Zgoraj lahko poljubno okrasiš rezini z raztopljeno čokolado ali kremo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev