Moja kuhinja:

Kolač iz čičerikine, sojine in koruzne moke z lešniki

brez glutena



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Testo:

  • 2 žlici koruzne moke
  • 1 pest lešnikov
  • malo limonine lupinice
  • 4 jajce
  • 6 žlic sladkorja
  • 2 žlici sojine moke
  • malo koruznega zdroba za posip pekača
  • 2 žlici čičirikine moke
  • malo olja za mazanje pekača

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4599

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 718

Navodila za pripravo

Jajce penasto umešamo, dodamo vse tri vrste moke, sladkor in ponovno zmešamo, da dobimo gladko zmes. Lešnike grobo narežemo in jih zmešamo v testo, prav tako tudi limonino lupino, ki jo lahko naribamo.
Pekač premažemo z oljem in posujemo s koruzno moko ali koruznim zdrobom. Vlijemo zmes in pečemo okoli 30 minut na srednji temperaturi.

Chefov nasvet:

Pečen kolač ohladimo in narežemo. Nadevamo na krožnike in okrasimo z lešniki.

Pa dober tek!

jajce , koruzna moka , čičerika , lešniki , sojina moka , čičerikina moka




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev