Moja kuhinja:

~KREMASTI SLADOLED IZ KIVIJA~



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 jajca
  • 7 jedilna žlica sladkorja
  • 2 dcl sladke smetane
  • 0,5 kg kivija
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 vanilij sladkor

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2990

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 566

Navodila za pripravo

Beljake in rumenjake ločimo. Rumenjake, vanilij sladkor, kislo smetano in sladkor penasto zmiksamo.
Stepeno sladko smetano, sneg iz beljakov in zmiksani kivi primešamo k rumenjakom. Vse še enkrat dobro zmiksamo in vlijemo v nizko posodo.
Sladoled v zamrzovalniku pustimo najmanj 5 ur.

Odličen je predvsem poleti, vendar tudi sedaj ob topli peči ni odveč.

**DOBER TEK**





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev