Moja kuhinja:

Malo pisano



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 20 dag sladkorja
  • 6 kos jajc
  • 20 dag moke
  • 1 jedilna žlica kakava
  • 1/2 kos pecilnega praška
  • 6 jedilna žlica poljubne kreme

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2494

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 810

Navodila za pripravo

Ločimo rumenjake od beljakov. Iz beljakov stepemo trd sneg, počasi mu dodajamo sladkor in rumenjake( eden po eden).Dodamo še moko s pecilnim praškom.Pol testa odvzamemo in mu primešamo kakav.V pekač izmenoma z žlico (ali manjšo zajemalko) polivamo testo-trak svetlega, trak temnega- in tako do konca, da porabimo vse testo.Rolado pečemo pribl.13 minut pri temperaturi 180°C.Še toplo rolado zvijemo, ko se ohladi jo namažemo s poljubno kremo( na sliki z nutelo).





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev