Moja kuhinja:

*MARCIPANOVI SRČKI*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 220 g fino mletih mandeljev
  • ** mandeljev ekstrat
  • 1 čajna žlica limoninega soka
  • 1 beljak

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1838

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 640

Navodila za pripravo

Mandelje, sladkor in polovica sladkorja v prahu presejemo in dobro premešamo. V sredini naredimo jamico in dodamo beljak, limonin sok in mandeljev ekstrat. Vse skupaj dpbro premešamo. Na delovno površino potresemo preostalo polovico sladkorja v prahu in zgnetemo testo, da dobimo gladko testo.

Iz mase lahko oblikujemo kar želimo.********DOBER TEK********





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev