Moja kuhinja:

Marmelada od timijana, mete in ribeza


Marmelada od timijana, mete in ribeza
Marmelada od timijana, mete in ribeza
Marmelada od timijana, mete in ribeza
Marmelada od timijana, mete in ribeza

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 100 g timijan
  • 250 g meta
  • 500 g rjavi sladkor
  • 1 kos limona
  • 500 ml voda
  • 800 g rdeci ribez

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2640

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 671

Navodila za pripravo

Polozite timijan in meto v doboko skledo. Pospite slatkorjem in z vodo. Kuhajte 20 - 25 minut in precedite. V sirup dodajte zmiksan ribez, rumeno in belo skorjico limone ter kuhajte na najmanjsem ognju dokler ne dobite gosto smes (kot testo za palacinke). po navadi je treba kar nekaj casa, okrog 3 ure. Marmelado potem ulijete u zagrete steklenice ki ih takoj zaprete. Za hitrejso pripravo lahko uporabite Zelin ili dzemfix, toda jaz ga po navadi neuporabljam.

Chefov nasvet:

Najraje ga jemo z rzenim kruhom ali sa angleskim scones.

marmelada




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev