Moja kuhinja:

Marmorni venec



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 12 dag masla
  • 28 dag sladkorja
  • 28 dag moke
  • 1 limonino lupino
  • 10 žlic mleka
  • 3 žlice olja
  • 2 žlici kakava
  • 1 žlica ruma

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2141

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 610

Navodila za pripravo

Ločimo jajca. Rumenjake zmešamo in dodamo sladkor, 2 vanili sladkorja, limonino lupino, 12 dag masla in mešamo. Nato postopoma dodajamo še 10 žlic mleka in 3 žlice olja. Na koncu dodamo še moko pomešano s pecilnim praškom in pa sneg. V drugo posodo damo 1/3 zmesi in ji dodamo kakav in rum. V namaščen in pomokan model vlijemo najprej malo bele mase, nato čokoladne in na koncu spet belo maso.
Pecivo pecite v pečici ogreti na 200°c približno 50 minut.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev