Moja kuhinja:

medeni srčki


medeni srčki
medeni srčki
medeni srčki
medeni srčki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 20 dag sladkorja
  • 6 kos jajc
  • 20 dag moke
  • 2 jedilna žlica kakava
  • 4 jedilna žlica medu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2071

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 600

Navodila za pripravo

Ločimo beljak od rumenjakov. Iz beljakov stepemo trd sneg.Vanj počasi vtepemo sladkor,nato rumenjake, moko pomešano s pecilnim praškom in kakav. V pomaščenem pekaču ( najbolje v velikem,ki ga dobimo v pečici,ko jo kupimo) pečemo testo približno 15-20 min.Pečen biskvit prerežemo na dve enaki polovici( ne prerežemo po dolgem ampak po sredini pekača,da dobimo dve enako veliki poli testa).Eno polovico testa polijemo z medom in namažemo s kislo smetano,nanjo položimo drugo polovico testa.Potresemo s sladkorjem v prahu in izrežemo srčke.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev