Moja kuhinja:

Medeno pecivo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 pecilni prašek
  • - cimet
  • 5 jajc
  • 20 dag sladkorja
  • 9 dag medu
  • 9 dag olja
  • 25 dag moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4067

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 733

Navodila za pripravo

Rumenjake in polovico sladkorja penasto umešamo- dodamo cimet, med, olje in trd sneg, ki smo mu primešali drugo polovico sladkorja, ter moko pomešano s pecilnim praškom. Z metlico vse skupaj na rahlo premešamo. testo damo v dobro pomaščen pekač, ki smo ga obložili s peki papirjem in pečemo 20 minut pri 150°C in potem še 20 minut pri 180 °C. napol ohlajeno pecivo damo na desko in ga posujemo s sladkorjem v prahu. Narežemo in ponudimo.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev