Moja kuhinja:

Mlečni zdrob z medom in mandlji



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 dcl mleka
  • 2-3 žlice pšeničnega zdroba
  • malo medu in mandljevih lističev
  • po želji malo sladke smetane

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3143

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 895

Navodila za pripravo

Osoljeno mleko zavremo in vanj vmešamo pšenični zdrob (če želimo bolj gostega, damo 3 žlice, drugače manj). Kuhamo še nekaj minut in odstavimo iz ognja. Po želji vanj vmešamo smetano. Serviramo v večjo skodelo ter po zdrobu polijemo med in mandljeve lističe, ki smo jih rahlo nasekljali. Lahko jih predhodno popražimo, vendar so meni ljubši sveži.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev