Moja kuhinja:

NUGAT TORTA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 dag čokolada
  • 10 kos jajc
  • 1 kos vanili sladkor
  • 125 g Albert keksov
  • 120 g jedilne čokolade
  • 125 g praženih seseklanih lešnikov
  • 2 čajna žlica ruma
  • 10 čajna žlica sadnega kompota
  • 7 dcl mleka
  • 2 kos vanili pudinga
  • 4 kos rumenjakov
  • 400 g margarine
  • 400 g nugat kreme
  • 100 g sesekljanih lešnikov
  • 2.5 dcl sladke smetane

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4099

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 507

Navodila za pripravo

Za biskvit penasto umešamo rumenjake s sladkorjem in vanili sladkorjem, nato dodamo stopljeno čokolado, zmlete albert kekse, lešnike, ter na koncu še sneg beljakov .Maso vlijemo v model za torte in pečemo 35 min pri 180 stopinjah C.Ohlajen biskvit prerežemo trikrat in ga nasočimo s sokom kompota.Za kremo zmešamo 4 rumenjake, 2 vanili pudinga in 200 g sladkorja, 7 dcl mleka zavremo, zakuhamo zgornjo zmes in ohladimo.Nugat kremo razpustimo nad soparo, 400g margarine pensto umešamo, dodamo puding in nugat kremo.Torto 2x filamo z kremo in okrasimo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev