Moja kuhinja:

Ocvrta jabolka v pivskem testu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 30 g maslo
  • 2 kos jajca
  • - olje
  • - rum
  • - sol
  • 1 jedilna žlica sladkor
  • - sladka smetana (za kuhanje)
  • 4 kos jabolk
  • 20 ml pivo

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7557

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 684

Navodila za pripravo

Jabolka operemo in olupimo nato jih narežemo na debele kolobarje in iz vsakega kolobarja na sredini odstranimo koščice. Jabolka pokapamo z rumom. V posodi z metlico zmešamo moko, sol, sladkor, pivo, in raztopljeno maslo. Mešamo toliko časa da dobimo gladko maso brez grudic. V ponvi segrejemo olje in jabolka pomočimo v testo ter do zlato rjave barve ocvremo v segretem olju. Postrežemo s sladko smetano.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev