Moja kuhinja:

OSJA GNEZDA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 30 dag albert piškotov
  • 30 dag mletih orehov
  • 25 dag moke
  • 15 dag jedilne čokolade
  • 1 čajna žlica ruma
  • 5 jedilna žlica kristal sladkor
  • 4 kos beljak --sneg
  • 2 kos rumenjak
  • 1 kos margarine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7831

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 910

Navodila za pripravo

1)PIŠKOTNA ZMES.;piškote zmelješ --dodaš orehe sladkor v prahu in sneg štirih beljakov.Vse dobro premešaš:.2)ČOKOLADNA KREMA:Potem narediš kremo iz moke ,in jajc ---postaviš na paro in mešaš -dodaš 5 žlic kristalnega sladkorja





in stopleno čokolado.Mešaš.Zmes se mora ohladiti in potem dodaš margarino in rum.
Potem namočiš modelček v vodo in posuješ s kristalnim sladkorjem, napolniš s piškotnim nadevom in v sredini narediš luknico in napolniš s čokoladno filo.Obrneš na oblat --obrežeš in izprazneš modelček,Zelo dobro!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev