Moja kuhinja:

Osnovni biskvit na hitro



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jedilna žlica sladkorja
  • 5 jedilna žlica moke
  • 5 jajc
  • 1 vrečka vanilijevega sladkorja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4787

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 476

Navodila za pripravo

Pečico segrejemo na 200°C. Peka; oblo\imo s peki papirjem.

1. Rumenjake ločimo od beljakov.
2. Iz beljakov zmiksamo trd sneg, vmešamo sladkor in vanilijev sladkor.
3. Dodamo rumenjake.
4. Z metlico narahlo vmešamo moko.
5. V prej ofreti pečici pečemo 10 do 15 minut.
6. Pečen biskvit ohladimo na rešetki.

Dobimo rahlo osnovo za sladice in torte.



Jelena Galic

PA PECILNI TUDI AL GA NE RABIM!!!!



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev