Moja kuhinja:

Pardulas



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos jajce
  • 2 kos listnatega testa
  • 250 g ricotta sira ali feta sir
  • 2 skodelica slivove marmelade ali džema

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2034

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 543

Navodila za pripravo

Listnato testo raztegnemo z modelom ali kozarcem izrežemo kroge, kroge premažemo po robovih z stepenim jajcem na sredino damo kocko sira in krog zapremo in dobro stisnemo in premažemo z jajcem. Damo jih peč v naprej segreto pečico na 200°C za 10 - 15 min. Dokler niso zlato rumene barve.
Postrežemo prelite z marmelado oz. džemom kot kaže slika.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev