Moja kuhinja:

Pečene hruške s cimetom


Pečene hruške s cimetom
Pečene hruške s cimetom
Pečene hruške s cimetom
Pečene hruške s cimetom

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica cimeta
  • 1 hruška
  • 2 jedilna žlica soka limone
  • 1 jedilna žlica rjavega sladkorja
  • 1 vanilijev puding

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4232

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 510

Navodila za pripravo

Hruške prepolovimo, olupimo. Damo jih na plitek pladen obložen z peki papirje. Polijemo z limoninim sokom, posujemo z sladkorjem in cimetom. Pečemo 20 min na 150 stopinj. Ko so zmehčane, jih damo na krožnik in oblijemo z vanilijevim pudingom.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev