Moja kuhinja:

Piškotki z ovsenimi kosmiči



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 3 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 125 g sladkorja
  • 125 g masla
  • 1 ščepec soli
  • 1 jajce
  • 80 g moke (gladke)
  • 1 čajna žlica pecilnega praška
  • 1 zavitek vaniljevega sladkorja
  • 80 g zmletih mandeljnov
  • 90 g ovsenih kosmičev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 670

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 150

Navodila za pripravo

Maslo, sladkor, vaniljev sladkor, sol in jajce penasto umešamo, dodamo ostale sestavine in dobro premešamo.
Z vlažnimi rokami oblikujemo majhne krolice in jih polagamo z večjo razdaljo, da se ne sprimejo med seboj, na papir za peko, ki smo ga položili na pekač.
Pečico segrejemo na 190°C in pečemo na srednjem vodilu približno 13 - 15 minut.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo


Set treh nožev
Set treh nožev

Vrhunski set treh protikorozijskih keramičnih nožev, ki ostanejo ostri do...

[več]

Cena: 39,90 €

Klikni za več

Prenosna posoda za hrano
Prenosna posoda za hrano

Pisane prenosne posode za hrano, idealna rešitev za šolo,...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Cobb mrežica za pečenje mesa
 Cobb mrežica za pečenje mesa

Mrežica omogoča, da meso zapečemo enakomerno in brez obračanja.

[več]

Cena: 5,97 €

Klikni za več

Set 3 skledic Kala 50cl
Set 3 skledic Kala 50cl

Set ličnih steklenih posod Kala za vsakodnevne kosmiče in za domače...

[več]

Cena: 8,00 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev