Moja kuhinja:

Pita iz pšeničnega zdroba



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 pecilni prašek
  • 3 jajca
  • 1/2 margarine
  • 1 jogurtov lonček moke
  • 1 jogurtov lonček sladkorja
  • 1 jogurtov lonček pšeničnega zdroba
  • 5 jabolk
  • 1 čajna žlica cimeta
  • 1 jedilna žlica ruma oz. po okusu
  • 2 kisli smetani

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10290

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 622

Navodila za pripravo

Moko, sladkor, pecilni prašek in pšenični zdrob zmešamo v suho maso. Polovico te mase razdelimo na zelo namazan pekač. Po masi razdelimo nadev iz jabolk, cimeta in ruma, nato po nadevu razdelimo drugo povico testa. Na koncu dodamo še glazuro iz kisle smetane, jajc in margarine. Pečemo na temperaturi pri 200 stop. C približno 3/4 ure.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev