Moja kuhinja:

rolada z čokolado in kokosom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 20-30 dag moke
  • 2 dcl VODE
  • 15 dag jedilna čokolada
  • 10 dag kokosa
  • 1 kos puding

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2226

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 569

Navodila za pripravo

1.V dve posodi ločimo rumenjake in beljake in iz beljakov stepemo sneg kateremu smo dodali sladkor.Rumenjake penasto umešamo z maslom ter dodamo vodo in rum.Ko to premešamo dodamo moko,pecilni prašek in dobro premešamo.Zmes dodamo k snegu in počasi ročno dobro premešamo če je masa pregosta dodamo malo vode.Vse skupaj zlijemo v pekač in pečemo 20 minut pri 200 stopinjah.Ko je biskvit pečen ga stresemo iz pekača na moker servet in ga zavijemo kot rolado in ga ohladimo.
2.Skuhamo puding po navodilih proizvajalca in ohlajeno rolado odvijemo in jo premažemo z njim.Počakamo da se zmes malo ohladi in ponovno zavijemo in damo na hladno.Čokolado zdrobimo v posodo in ji dodamo maslo ter jo segrejemo da postane tekoča in z njo prelijemo rolado in jo na koncu potresemo z kokosovo moko.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev