Moja kuhinja:

ROŽIČEVO PECIVO



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 jedilna žlica ruma
  • 2 skodelica moke
  • 5 jedilna žlica olja
  • 1 skodelica mlea
  • 1 skodelica rožičeve moke
  • 1 vrečka pecilni prašek
  • 1 limonina lupina

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3645

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 616

Navodila za pripravo

1. Ločim rumenjake in beljake. Rumenjake penasto umešam s sladkorjem, dodam meko,
2. Moko zmešam s pecilnim praškom, rožičevo moko in limonino lupino.
3.V jajčno zmes dam rum, olje in moko. Nazadnje dam trdo stepen beljak, narahlo premešam. Maso vlijem v pekač obložen peki papirjem ali v košarice za mafine. Pečem v prej ogreti pečici 200? C 30 minut.
4. Vroče pecivo potresem sladkim prahom.

Posladkajte se !





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev