Moja kuhinja:

~RUMOVI POLMESCI~



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 jajca
  • 12 dag moke
  • 12 dag sladkorja
  • 12 dag masla
  • 12 dag čokolade v prahu
  • 1 dcl ruma
  • 1 čajna žlica pecilnega praška
  • 20 dag sladkorja v prahu
  • * ZA BISKVIT*
  • * GLAZURA*

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2758

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 701

Navodila za pripravo

Rumenjake in beljake ločimo. Sladkor, maslo, rumenjake in čokolado dobro zmiksamo in dodamo moko s pecilnim praškom. Premešamo in počasi dodajamo sneg iz beljakov. Zmetlico na rahlo mešamo in nalijemo oziroma namažemo, ker je masa gosta na pekač.
Pečemo 35-40 minut na 180 stopinj.
Po vročem biskvitu polijemo rumovo glazuro in oblikujemo polmesce.
Ohladimo in postrežemo.

**DOBER TEK**





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev