Moja kuhinja:

Sacher torta



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • žlica mleka
  • 15 dag jedilne čokolade
  • 1 vanilin sladkor
  • 6 rumenjakov
  • sneg 6 beljakov
  • 1/2 pecilnega praška

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2171

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 658

Navodila za pripravo

Maslo, čokolado in žlico mleka stopimo nad soparo. Dodamo sladkor, vanilin in rumenjake ter močno premešamo. Postopoma dodajamo moko s pecilnim in sneg beljakov in sproti mešamo, da dobimo gladko zmes. Pečemo na 180 stopinj (pribl. pekač premera 30cm).

Pečen biskvit prerežemo na polovico in spodnji del navlažimo (1dl vode, 3 žlice sladkorja - prevremo in dodamo 1/2 dl ruma). Krepko premažemo z marelično marmelado, pokrijemo z drugo polovico biskvita in polijemo s čokoladno glazuro (nad paro stopimo 20 dag čokolade z nekaj žlic olja).





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev