Moja kuhinja:

sadna nabodala s kivijevo omako



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 jabolka
  • 0.5 dcl sladke smetane
  • 1 mandarina
  • 2-3 kos kivija
  • 1/2 nashi hruške

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2550

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 685

Poglej video

Navodila za pripravo

Jed je za 2 osebi.

Sadna nabodala pripravimo kot zdrav prigrizek po nedeljskem kosilu. Kivi narežemo na kose, prav tako na kose narežemo mandarino, jabolko in nashi (hruška). Po poljubnem vrstnem redu jih zlagamo na ražnjič palčko.
Kivi (1 komad) olupimo in ga narežemo na koščke. Damo v multipraktik (glej video!), dodamo sladko smetano (lahko tudi mleko) in zmiksamo. Za kivi sem se odločila zaradi tega, ker je bogat z vitaminom C, ki nam ga v tem času manjka. Kivi lahko po želji uporabimo tudi celega (ni ga potrebno lupiti), saj je olup poln antioksidantov.

Sadna nabodala damo na krožnik in prelijemo z kivijevo omako.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev